top of page

Kako ETIM pomaga pri zagonu digitalizacije vaših tehničnih izdelkov


Digitalni prodajni kanal predstavlja zlasti primerno uporabo digitaliziranih izdelkov. V našem primeru – digitaliziranih tehničnih izdelkov, ki so digitalizirani skupaj z vsemi svojimi funkcionalnostmi. Takšen način digitaliziranja izdelkov kupcu omogoča sprejeti pravo nakupno odločitev.

Digitalizacija funkcionalnosti je olajšana, če se pri tem lahko uporabi enostaven, razumljiv in, če je le mogoče, odprt standard. Večina proizvajalcev in trgovcev, ki želijo sodelovati v digitalizirani prodajni verigi, zato uporabljajo ETIM standard.

V ETIM Slovenija omogočamo dostop do primerov uporabe standarda in občutno skrajšamo čaz uvedbe digitaliziranega izdelka, pripomoremo k lažjem upravljanju digitaliziranih izdelkov in predvsem zmanjšamo stroške uvrščanja izdelkov na digitalne police tehničnih trgovcev.

16 views0 comments

Recent Posts

See All

ETIM 10.0

V letošnjem letu se v Novembru načrtuje izdaja nove ETIM različice. Do julija 2024 je še mogoče oddati predloge sprememb standarda. Nova različica, a bo na voljo 1.11.2024.

ETIM xChange Različica 1.0

ETIM International je najavil izid ETIM xChange različice 1.0, prvega standarda za izmenjavo podatkov o izdelkih, ki ga v celoti upravlja ETIM International in njegova skupnost. Standard za izenjavo

Comments


bottom of page