top of page

Najhitrejša pot do digitalizacije izdelkov

V torek 14.7.2020 bo ETIM Slovenija in DigitalHub Slovenije (DIH) izpeljal delavnico "Najhitrejša pot do digitalizacije izdelkov".

Na delavnici bodo predstavljene ključne prednosti digitalizacije tehničnih izdelkov. Odgovorili pa bomo tudi na ključno vprašanje - zakaj je tako pomembno sprejeti pravilen način izvedbe procesa t. i. "digitalne transformacije" tehničnih izdelkov.


Predstavili vam bomo tudi način, kako si lahko skrajšate čas in poenostavite vstop v mednarodne trge, za katere je bilo v preteklosti potrebno vložiti veliko časa, predvsem pa denarja.


Podjetje HERMI d.o.o. se je soočilo s tovrstnimi težavami, zato so se odločili, da poiščejo ustrezne rešitve. Predstavili vam bodo, kako si je to podjetje z izvedbo procesa digitalizacije tehničnih izdelkov po ETIM standardu omogočilo vstop na želene trge ter našlo pot do novih kupcev.


Vavčerji so vzpodbuda za sofinanciranje digitalizacije s čemer se poveča konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje. Digitalna preobrazba v podjetju predstavlja investicijo za nove priložnosti. Udeležencem dogodka bo DIH Slovenija podal posebne informacije na katerem področju lahko izkoristie pakete za vzpodbujanje digitalizacije. 


Če razmišljate o spremembah v svojem poslovanju, si želite vstopiti na nove trge in iščete neizkoriščene prodajne kanale, potem je ta delavnica prava izbira.


39 views0 comments

Recent Posts

See All

ETIM 10.0

V letošnjem letu se v Novembru načrtuje izdaja nove ETIM različice. Do julija 2024 je še mogoče oddati predloge sprememb standarda. Nova različica, a bo na voljo 1.11.2024.

ETIM xChange Različica 1.0

ETIM International je najavil izid ETIM xChange različice 1.0, prvega standarda za izmenjavo podatkov o izdelkih, ki ga v celoti upravlja ETIM International in njegova skupnost. Standard za izenjavo

Comments


bottom of page