Najhitrejša pot do digitalizacije izdelkov

V torek 14.7.2020 bo ETIM Slovenija in DigitalHub Slovenije (DIH) izpeljal delavnico "Najhitrejša pot do digitalizacije izdelkov".

Na delavnici bodo predstavljene ključne prednosti digitalizacije tehničnih izdelkov. Odgovorili pa bomo tudi na ključno vprašanje - zakaj je tako pomembno sprejeti pravilen način izvedbe procesa t. i. "digitalne transformacije" tehničnih izdelkov.

Predstavili vam bomo tudi način, kako si lahko skrajšate čas in poenostavite vstop v mednarodne trge, za katere je bilo v preteklosti potrebno vložiti veliko časa, predvsem pa denarja.

Podjetje HERMI d.o.o. se je soočilo s tovrstnimi težavami, zato so se odločili, da poiščejo ustrezne rešitve. Predstavili vam bodo, kako si je to podjetje z izvedbo procesa digitalizacije tehničnih izdelkov po ETIM standardu omogočilo vstop na želene trge ter našlo pot do novih kupcev.

Vavčerji so vzpodbuda za sofinanciranje digitalizacije s čemer se poveča konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje. Digitalna preobrazba v podjetju predstavlja investicijo za nove priložnosti. Udeležencem dogodka bo DIH Slovenija podal posebne informacije na katerem področju lahko izkoristie pakete za vzpodbujanje digitalizacije. 

Če razmišljate o spremembah v svojem poslovanju, si želite vstopiti na nove trge in iščete neizkoriščene prodajne kanale, potem je ta delavnica prava izbira.


27 views0 comments

Kontakt

Kontaktni obrazec

Telefon

01/58 98 303

Email

ETIM Slovenija

 

Za vprašanja o ETIM klasifikaciji, klasifikacijskem modelu, vodniku za klasifikacijo izdelkov, izmenjavo podatkov o izdelku ali članstvu v združenju ETIM Slovenija, se obrnite na:

GZS ZEE ETIM Slovenija

Dimičeva 13

1000 Ljubljana

Predsednik: mag. Mitja Koprivšek, ETI - Elektroelement d.d.

Tajnik: Mitja Virant, GZS ZEE d.o.o.

Tehnično svetovanje in uvajanje ETIM: mag. Igor Gramc, GRF, d.o.o. 

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon

©2020 ETIM Slovenija