© 2019 . Created by ETIM SI

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Zakaj ETIM

Z ETIM vsi udeleženci uporabljajo isto bazo izdelkov in katalogov. Ker sta struktura in opisna struktura enaki, se odpravijo vse zapletene, ponavadi kompleksne oblike izmenjave podatkov in prilagoditve poslani in željeni strukturi podatkov 

Izmenjava podatkov med proizvajalci in trgovci ni bila nikoli hitrejša in bolj gladka !

Standard

Ne glede na to, ali so stikala, luči, kabli, cevi ali tuš kabine - ni izdelka, ki ga strokovnjaki v industriji ne morejo opremiti s tehničnimi karakteristikami. 
 

Aktivno pospeševanje prodaje

Proizvajalci, ki dobavljajo svoj celoten program v formatu ETIM, aktivno pospešujejo veleprodajo. Če distributerji in trgovci prejme tako standardizirane, jih lahko zelo hitro vnesejo v svojo medijsko nevtralno bazo podatkov in 
jo kadarkoli uporabijo za spletne trgovine ali izdelavo tehničnega kataloga.

Znatni prihranki stroškov na vseh ravneh trgovine

Z ETIM je komunikacija med proizvajalcem in trgovcem zmanjšana na minimum. 
Kakršnekoli prilagoditve kataloških vsebin in predstavitve izdelkov so odveč - le nekaj klikov in trgovec lahko enostavno izdela katalog izdelkov. 
Za posodobitev zadostuje le klik miške in novi podatkovni zapis osveženega nabora izdelkov, je na voljo za uporabo in se prenese neposredno v bazo podatkov. 
 

Notranje upravljanje podatkov vedno posodobljeno

Podatki ETIM so idealna osnova za optimalne IT procese v vašem podjetju. Ne samo, da so trgovski partnerji opremljeni s posodobljenimi podatki z nekaj kliki z miško, ampak so tudi odpravljene podvojitve podatkov. Prav tako pa se podatki izdelkov lahko učinkovito uporabijo za lažje upravljanje z informacijami o izdelkih.

Varnost naložbe

 

Ker je ETIM International aktivno in uspešno delal za razširjanje modela že od leta 1999, je podatkovni model danes industrijski standard v Evropi. Več kot 8 milijonov izdelkov je že urejeno po ETIM standardu. 
 

Odprti za druge standarde

 

ETIM je zasnovan tako, da je preprost za uporabo in ga je lažje uporabljati za druge industrijske standarde, kot je eCl@ss.